Myskikurpitsavanukas (cookies’n’cream)

*kaupallinen yhteistyö nu3

Olen siellä ja täällä toistuvasti hehkutellut myskikurpitsaa sen soveltuvuudesta niin suolaisiin kuin makeisiin herkkuihin. Myskikurpitsa toimii äärimmäisen hyvin myös keitettynä lisukkeena, esim. bataatin sijaan (täällä).

Saatuani nu3-verkkokaupasta tuotteita testiin heräsi mielenkiinto kokeilla myskikurpitsaa myös vanukkaan muodossa yhdessä cookies-cream herajauheen kera.

Olen viime vuosina testaillut monenlaisia herajauheita, maun ja sekoittuvuuden puolesta olen hehkuttanut Scitecin tuotteita, sillä ne ovat olleet mielestäni parhaita. Scitecin cookies & cream on yksi omista lemppareistani ja mielenkiinnolla mutta hieman skeptisesti otin testiin nu3:n oman cookies&cream heran. Täytyy sanoa, että olen erittäin positiivisesti yllättynyt! Maku on mielestäni _erittäin_ hyvä. Cookies & Cream toimii paitsi hyvänä palautusjuomana, myös herkullisena välipalana, jos maltat vielä heittää sekaan hieman jäitä ja pyöräyttää veden kera blenderissä kuohkeaksi pirtelöksi. Nu3 herajauhe on Scitecia myös edullisempi ja se on pakattu uudelleen suljettavaan pussiin, (Scitecin hera on muoviämpärissä) joten tämä on myös luontoystävällisempi vaihtoehto, lisäksi pussi vie vähemmän tilaa kaapissa. Olisin kaivannut mukaan ainoastaan mittakauhan. Nu3 heraproteiinissa ei ole käytetty lisäaineita ja se on makeutettu sukraloosilla aspartaamin sijaan. Heraproteiini on heraproteiinikonsentraattia ja -isolaattia ja yksi annos sisältää 22 grammaa proteiinia. Tämä tuote saa vahvan suosituksen minulta, aion käyttää myös jatkossa!!

 

 

20151122_163911

20151122_164015

Myskikurpitsavanukas (Cookies & Cream)

Kuori ja paloittele myskikurpitsa (poista siemenet), keitä kypsäksi ja jäähdytä. Sekoita tehosekoittimessa myskikurpitsa, herajauhe, taatelit ja ceylonkaneli. Sekoita kunnes vanukas on kuohkeaa ja ilmavaa. Kaada annos tarjoiluastiaan ja laita päälle esim. mysliä ja proteiinipatukan palasia tai hedelmiä ja marjoja.

Vinkkinä vielä;

Nu3 valikoimasta löytyy uutuutena nyt myös mm. proteiini– ja superfoodpatukat. Suklaanmakuinen proteiinipatukka toimii silloin tällöin välipalan korvikkeena. Sokeria tässä patukassa on onneksi vain 0,85 grammaa per patukka, nam!

20151122_164049

 

 

Terveelliset Herkut

Yksi vastaus artikkeliin “Myskikurpitsavanukas (cookies’n’cream)”

  1. onpa terveellistä, suklaa -proteiinipatukka sisältää makeutusaineita (isomaltoosi, sukraloosi) ja vehnäjauhoa ja ”superfood” patukka on melkein kokonaan agavenektaria ja riisisiirappia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta