Tilinpäätös

Vuosi lähenee loppuaan ja lienee jonkinlaisen ”tilinpäätöksen” aika. Vuoden päättyminen tarkoittaa myös terveellisten herkkujen osalta ensimmäisen blogivuoden loppuun saattamista. Melko tarkkaan vuosi sitten syntyi tämän blogin ensimmäinen teksti.

Kulunut vuosi on ollut varsin opettavainen enkä koskaan uskonut ensimmäisiä rivejä rustaillessani mihin kelkkaan tuli hypättyä. Toukokuussa siirryin Fitfashionin alle ja lukimäärät jatkoivat nousemistaan. Sain tehdä yhteistyötä huippu yhteistyökumppaneiden kera, joista kaikille suuri kiitos ja kumarrus. Kuluneen vuoden aikana tuli julkaistua mm. tälläisia herkkuja.

2

Untitled-2

Vaikka blogini aihealue on ollut aika tarkkaan terveellisten herkkujen alle rajattua tekstiä, olen siellä täällä myös paljastellut muutaman sanasen omasta elämästäni, kodistani ja perheestäni. Tämä on ollut kaikkein haastavinta, sillä olen aika herkkä ja haluan pitää perheeni, oikean työni ja muun elämäni tämän blogin ulkopuolella. Niin usein olisi kuitenkin asiaa myös sieltä oikeasta elämästä, mutta ne tekstit ovat käyneet läpi suurimman referoinnin ja osa niistä on hautautunut toistaiseksi luonnos-kansioon. Olen ollut toisinaan jopa hämmentynyt ja pelokas sen suhteen miten suureen mittakaavaan tämä blogi onkaan kasvanut.

Mitä haluaisin sanoa sille Tiinalle, joka nyt miettii uskaltaakko aloittaa omaa blogiaan? Sanoisin että harkitse tarkkaan oletko valmis. Blogin kirjoittaminen vaatii paljon, se vie useita tunteja iltamyöhällä kun muu perhe on nukkumassa, se vie myös useita viikonloppuja ja vapaapäiviä kun olisi muutakin tekemistä. Silloinkin kun et kirjoita, testaa reseptejä, tai kuvaa ovat ajatukset usein miettimässä jo sitä seuraavaa aihetta. Kaikkinensa se myös antaa paljon, onnistumisia ja ilon hetkiä. Ilman tätä blogia olisin joka tapauksessa hääräilemässä vapaa-aikanani keittiössä patojen ja kulhojen äärellä ja postailisin näitä kuvia ja reseptejä sukulaisten ja muiden kavereiden kiusaksi facebookkiin, joten kumpi lienee pahempi paha? 🙂 Tämä on ollut minulle siis myös oma harratus ja voin sanoa että aivot todellakin lepäävät kun saan hääräillä omien juttujeni parissa.

Suurin kiitos kuluneesta vuodesta kuitenkin kuuluu sinulle rakas lukija. Aloittaessani blogia pelkäsin ehkä eniten kaikkea negatiivista palautetta mitä täältä voikaan tulla. Olen lukenut monen suositun bloggaajan kommenttibokseista mitä ilkeämpiä kommentteja ja mietin usein miten itse koskaan voisin vain ”suodattaa” niitä ottamatta niistä yhtäkään itseeni. Toistaiseksi voin vain sanoa, että minulla on maailman parhaat lukijat, luen mielelläni palautetta ja myös kysymyksiä, negatiivistakin palautetta saa antaa, kunhan se on aiheesta!

Suuri kiitos vuodelle 2015, se on ollut varsin opettavainen, työntäyteinen. Tuokoon tuleva vuosi mukanaan paljon iloa, rauhaa, terveyttä ja yhdessä oloa! <3

fw
(kuva: google kuvahaku)

 

KIITOS!

12348012_10153742895173396_3233073781060398729_n
Ensi vuonna on luvassa mm. Voi Hyvin -lehdessä juttu Terveelliset herkut blogista, mukana herkkureseptejä ja muutama sananen ehkä myös minusta 🙂 stay tuned, kuva lehden kuvauksista

 

Terveelliset Herkut

7 vastausta artikkeliin “Tilinpäätös”

  1. Hei! Tuo Reseptit-haku on todella kätevä, useinhan näitä (muitten blogien) ruokaohjepostauksia lukiessa ajattelee, että tuota pitää joskus kokeilla, mutta eihän niitä jälkeenpäin löydä riittävän helposti:)

    Ihan mielenkiinnosta, millaisia ikäviä kommentteja pelkäsit saavasi? Jotainko tyyliin ”eilisen ohjeesi mukaan tehty ruoka oli ihan kuraa, piti heittää roskiin ja mennä mäkkärille”?

  2. Kiitos Henni! 🙂 En osaa tarkemmin spesifoida mitä negatiivista olen pelännyt osakseni saavani, ehkäpä sitä että tulen väärin ymmärretyksi tai en osaa sanoa asioita tarpeeksi selvästi. Minä en kuitenkaan ole terveysalan ammattilainen, vain asioista itse selvää ottava tavis 😀 terveys ja terveellisyys merkitsee jokaiselle ehkä hieman eri asioita, toiselle terveellinen ruoka on mahdollisimman kaloritonta, toiselle sen on mahdollisimman puhtaista raaka-aineista tehtyä, toiselle se on täysin vegaania, toiselle maidotonta jne. tässä viidakossa olen yrittänyt terveellisiä herkkuja omata näkökulmastani rustailla 🙂

  3. Tiina täällä hei! Olen miettinyt tohdinko aloittaa blogia, pienesti aloitin ensin instagramilla että mitä siitä tulee 🙂 Nyt ehkä mahdollisesti tohdin aloittaa, ainakin minusta tuntuu, että minulla voisi olla paljon jaettavaa…

    • Hei kaima! <3 suosittelen ehdottomasti kokeilemaan omaa blogia mikäli sinulla on sellainen fiilis! älä ota liikaa paineita ja yritä tehdä juttuasi täysin omilla ehdoillasi, kyllä tänne mahtuu monta monta hyvää blogia 🙂

  4. Yritin etsiä postausta tässä kollaasikuvassa näkyvästä herkullisen näköisestä suklaapirtelöstä. Voisitko linkata tähän kun en löytänyt? 🙂
    Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta