Vaihtoehto pastalle?

20160629_170532Sisältää kaupallisia linkkejä

Sain testiin nu3-verkkokaupasta näitä Nutri Nickin mustista pavuista valmistettuja spagetteja ja ne kyllä yllätti erittäin positiivisesti kaikki ennakko-odotukset. Maku on hyvin sama kuin normi pastassa, eikä siitä uskoisi, että valmistukseen on käytetty vain proteiini- ja kuitupitoisia luomu papuja sekä vettä! Luontaisesti gluteeniton mustapapuspagetti sisältää proteiineja huimat 45,1g/100 grammassa, hiilareita 16,2 g/100 grammassa. Valmistusaika on nopea, spagetit valmistuvat 5 minuutissa kiehuvassa vedessä ja tekaisin näistä varsinaista pikaruokaa (kiitos Tiina sinulle taannoin jakamastasi ohjeesta!)

  • 100 g Mustapapuspagettia
  • 1 dl maapähkinöitä
  • 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
  • 1-2 kevätsipulia
  • 0,5-1 dl fetajuustoa
  • pinnalle ripaus oliiviöljyä
  • ripaus suolaa ja mustaa pippuria

20160629_170529

20160629_17050320160629_170510

 

Tallenna

Terveelliset Herkut

3 vastausta artikkeliin “Vaihtoehto pastalle?”

  1. Herkullisen näköinen ruoka, vois vaikka tehä.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    • aika reilu annos yhdelle 🙂 tai kaksi pienempää kahdelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta