Herkulliset raakakakut x5

Kun tekee mieli jotain oikeasti hyvää ja terveellistä suosittelen kääntymään reseptihauissa raakakakkujen maailmaan. Kuulostaa ehkä kovin vaikealta ja monimutkaiselta, mutta raakakakkujen valmistus on helpompaa kuin uskotkaan. Sana kakku myös tässä yhteydessä kummittelee edelleen monen herkuttelijan mielessä, mitä hyvää ja terveellistä siinä nyt voisi olla, paljon vielä kaloreitakin?

Raakakakut valmistetaan mahdollisimman puhtaista raaka-aineista eikä niitä kuumenneta yli 42-45 asteiseksi. Raakakakuissa yleisimmin käytettyjä raaka-aineita ovat hedelmät, marjat, pähkinät, siemenet, avokadot, raakakaakao, kookos; kuumentamattomina niiden ravinteet, vitamiinit, antioksidantit, kivennäisaineet ovat elimistön paremmin hyödynnettävissä. Raakakakkupala pitää myös hyvin nälkää eikä niistä tule turvonnut, väsynyt ja kohta taas nälkainen olo mitä perus kakkupalan jälkeen. Reseptit-välilehdeltä löydät runsaasti reseptejä sekä raakakakku-ohjeita kuten nämä oheiset:

Vadelmainen raakakakku

20150107_123139

Mango-Passion raakakakku

20160110_112410

Minttusuklaa-matchakakku

WP_20151003_002

Banoffee raakakakku

20150918_084922

Mustikkaiset raakaleivokset (pähkinätön)

20150225_152650

 

Tallenna

Terveelliset Herkut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta