Keveät keitot

Keitot on siitä mukavia syötäviä, että ne on varsin edullsia valmistaa ja ei haittaa vaikka tulisi tehtyä iso kattilallinen kerralla, sillä maku vain paranee parissa päivässä! Hyödynnä keitossa edullisia kotimaisia juureksia, ne säilyvät hyvin ja niissä on erinomainen maku. Juureksista saat vitamiineja ja ravinteita. Sitäpaitsi näin talvella pakkaskeleillä tulee myös syötyä mieluummin jotain lämmintä ruokaa lounaalla kuin pelkkää kylmää salaattia, vai mitä olet mieltä? Liemeen saa makua ja potkua niin chilistä, tomaattikastikkeesta, yrteistä kuin muistakin mausteista. Alla muutamia hyväksi haivaittuja keittoreseptejä!

 

Samettisen pehmeä maa-artisokkakeitto

 

20160328_154332

Keitto paahdetuista sipuleista ja paprikoista

20160214_153611

Syyspäivien lämmittävä myskikurpitsasosekeitto

20150913_163813

Maukas kasvissosekeitto

20161023_124054

Maukas ja kevyt lohi- katkarapukeitto

20160809_171513

Terveelliset Herkut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta