Salaattivinkkejä, ota talteen!

Itse tykkään syödä paljonkin salaatteja ja niitä tulee koostettua aina vähän sen mukaan mitä milloinkin jääkaapista löytyy. Parilla pienelläkin muutoksella saa salaatteihin kivoja muutoksia. Sekaan voi laittaa makeutta tuomaan esimerkiksi melonia, ananasta, omenaa. Siemeniä, pähkinöitä tuomaan salaatteihin hyviä rasvoja ja purutuntumaa. Runsaasti värejä ja jo sillä salaatti maistuu hieman eriltä kun välilä pilkkoo ainekset hieman eri tavalla, raastaen tai jättäen isommiksi lohkoiksi, suikaleiksi jne.

Jo sinusta tuntuu usein siltä että se lounassalaatti muistuttaa aina sisällöltään sitä yhtä ja samaa. Tässä on koostettuna kaksi salaattipohjaa mutta parilla täytteellä muutettuna niistä saa hyvinkin erimakuiset salaatit.

  • LolloRosso salaattia puntti
  • 1 sipuli
  • 1/2 paprika
  • 1/2 halloum-juusto paistettuna
  • 2 tomaattia
  • kurkkua
  • mansikoita
  • toisessa paistetettua kalkkunan jauhelihaa

toisessa

  • pannulla paistettua papuja ja valkosipulia sekä halloumia

Tässä koottuna herkkuja salaattivinkkejä jotka soveltuvat hyvin niin lounaaksi kuin kevään juhlapöytään tarjottaviksi!
Ota talteen!

Juhlava salaatti viikonloppuun

Kanasalaatti vesimelonilla ja mansikoilla

Paahdetut omenat ja paprikat lohi-salaattipedillä

Vaihtoehto perunasalaatille; Kevätsalaatti bataatista ja ruusukaalista

 

 

Tallenna

Terveelliset Herkut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta