Tosi nopeat ja helpot kasvispihvit

Testailen tosi mielelläni kaupoissa vastaan tulevia mielenkiintoisia tuoteuutuuksia ja tää kyseinen setti ei ole mikään kaupallinen yhteistyö tai maksettu mainos vaan ihan puhtaasti oma tuotesuositus, koska nää oli vaan musta tosi hyviä ja pointsit siitä tuotteelle. Kyseessä on siis Risentan pähkinäiset kikhernepihvit joihin lisätään sekaan vain kuuma vesi, jonka jälkeen pihvit ovat valmiit muotoiltavaksi ja paistettavaksi joko pannulla, uunissa tai grillissä. Pihvit on täysin vegaaneille sopivia ja luomua. Ainesosalista näyttää puhtaalta ja tokihan nämä voisi tehdä itsekin alusta pitäen, mutta aina siihen ei ole aikaa tai haluaa vain yksinkertaisesti päästä helpommalla.

Itse valitsin paistamiseen paistinpannun ja halusin pihveisin rapean paistopinnan. Paistoaika pihveille oli 7 minuuttia ja pakkauksesta tein yhteensä 6 reippaan kokoista pihviä. Nää oli tosi hyviä! En lisännyt mausteita sekaan sillä halusin ensin testata miltä tuotteet maistuu ”sellaisenaan” ja ne oli kyllä oikein hyvin maustettuja. Toki pihvejä voisi tuunnailla vielä chilillä tai yrteillä niin halutessaan, mutta tää ei ollut mitenkään välttämätöntä. Vahva suositus, tulee ostettua itse varmasti toistekin!

Kylkeen tekaisin vihersalaatin jossa minikurkkua, avokadoa, paprikaa, sipulia ja leipäjuustoa.

Tallenna

Tallenna

Terveelliset Herkut

4 vastausta artikkeliin “Tosi nopeat ja helpot kasvispihvit”

    • Kiitos, voi nyt en kyllä enää muista paketin hintaa olisiko ollut 3-4 euron paikkeilla???

    • Löysin näitä täältä Jyväskylän Prismasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta