Espresso suklaamousse chiasta (gluteeniton, vegaani)

Haluan laittaa jakoon yhden yksinkertaisimmista jälkiruoista joilla voi kevyesti herkutella. Tämä sopii erinomaisesti kaikille kahvin ystäville.

Espresso suklaamousse chiasta

Annos yhdelle

  • 1,5 rkl chiansiemeniä
  • 2 dl espressoa / vahvaa kahvia
  • 2-3 medjoul taatelia
  • ripaus vaniljajauhetta
  • pinnalle 1 dl maitoa vaahdotettuna sekä puutarhavadelmia

Sekoita chiansiemenet kahviin ja anna niiden turvota yön yli tai vähintään kolme tuntia. Lisää sekaan taatelit (poista kivet) ja vaniljajauhe. Sekoita tehosekoittimella kuohkeaksi vaahdoksi ja nosta annos laseihin/kulhoihin. Valmista maitovaahto lämmittämällä maitoa hetken kattilassa ja vispaamalla se tämän jälkeen vaahdoksi, tai maihtovaahdottimella. Nosta maitovaahto annoksen päälle ja koristele halutessasi vadelmilla.

Terveelliset Herkut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta