Olen 37-vuotias 4-vuotiaan pojan äiti. Rakkaus ruokaan sai minut perustamaan tämän blogin. Haluan jakaa täällä hyviä ideoita ja kivoja reseptejä, jotka toimivat inspiraationa niin itselleni kuin toivottavasti muille.

TERVEELLISET herkut? Terveelliset herkut on elämänmyönteinen blogi jossa jaan runsaasti makeita ja suolaisia terveellisiä reseptejä. Lisäksi kirjoitan oivalluksia elämästä, miten voida hyvin ja jaksaa arjessa kokonaisvaltaisesti.

Tämä blogi kirjoituksineen ja kuvineen inspiroikoon minua ja toivottavasti myös sinua arvoisa lukia nyt ja tulevaisuudessa. Lupaan ja yritän päivittää blogia usein, yritän keksiä mielenkiintoista sisältöä, arvostan kovasti myös kommenttejasi ja toiveitasi sisällön suhteen!

Oletko kiinnostunut tekemään blogiyhteistyötä kanssani? Teen mielelläni yhteistyötä yritysten kanssa, joiden tuotteet tai palvelut sopivat blogini aihealueisiin!

Ota yhteyttä: [email protected]

profiili-300x300

Tallenna

4 thoughts on “About”

  1. Kivat sivut! Sain paljon uusia ideoita, esim. fudge pitää kyllä testata.

  2. Löysin blogisi vasta tässä n.viikko sitten ja WAU! Kuolasin lukiessani reseptejä, niin ihania, puhtaita raaka-aineita ja vielä helppoja! Heti kokeilin ”nutella”-levitettä ja vei sata-nolla voiton oikeasta nutellasta! Kiitos paljon näistä ihanista resepteistä 🙂

    1. Hei!
      Löysin blogiisi ihan muutama päivä sitten ja se on loistava! ☺️ Olen itsekin jo monta vuotta syönyt todella terveellisesti ja tiedän, että kehoni saa riittävästi ja puhdasta ruokaa, mutta saan sinulta hirmuisesti uutta tietoa ja pieniä niksejä vieläkin terveellisempiin valintoihin.

      Kiitos siis blogistasi ja siitä, että haluat jakaa tietoa myös meille muille☺️👌

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *