Arvonta! Lakrids by Johan Bülow käsintehtyjä lakuja

*Sisältää mainoslinkkejä

Tulevan pääsiäisen kunniaksi huippu arvonta, jossa voit voittaa Lakrids by Johan Bülowin käsintehtyjä pääsiäislakuja!

Oletko sinä vielä maistanut näitä tanskalaisia käsintehtyjä  lakritseja? Ylellisissä lakuissa on käytetty hyviä raaka-aineita ja niitä on oikeastaan mahdotonta verrata mihinkään markkinoilla oleviin lakuihin. Nämä on vain koettava itse. Valikoimasta löytyy monenlaista eri makumieltymyksiin, mutta tämän pääsiäisen kunniaksi suunnitellusta Kalaha-pakkauksesta löytyvät niin pääsiäismaut, perinteiset lakritsikuulat kuin luomulakritsitkin. Easter Kalaha Boxissa on kolmea eri makua; Classic egg lakritseja, jotka ovat hopeamustaksi marmoroituja lakritseja, jonka rapean kuoren sisällä on  karamellisoitua Dulce de Leche -suklaata, suolahiutaleita ja lakritsia. Toinen maku on ekstootinen mangolla ja vaniljalla päällystetty luomulakritsi, jossa lisäksi valkosuklaata. Kolmas pakkauksesta löytyvä maku on toffeella ja merisuolalla maustettu lakritsi jossa seassa merisuolahiutaleita sekä belgialaista suklaata.

Johan Bulowin lakritsit ovat gluteenittomia ja käsin valmistettuja.

Haluatko sinä voittaa Johan Bulowin käsin tehtyjä pääsiäislakuja? Kommentoi alle mikä ruoka/ruoka-aine kuuluu mielestäsi ehdottomasti pääsiäiseen?

Kaikkien 26.3.2018 mennessä kommentin jättäneiden kesken lähtee jakoon yksi setti Johan Bulowin pääsiäislakuja!

Onnea arvontaan!

Välipalavinkkiä ja Nutisal arvonnan voittaja

Heeeeiii! Se on mun synttäripäivä ja tänään vuosikello pyörähtää taas vuoden eteenpäin ja mittariin tipahti just 37-vuotta. Oon kyllä aidon oikeasti just iloinen siitä että oon tässä ja nyt just tän ikäinen, en sen nuorempi kuin vanhempikaan. Tää on just parasta nyt 🙂 Ei sillä etteikö elettyihin vuosiin ois mahtunut mukaan myös paljon surua ja murhetta ja menetyksiä ja paljon ikäviäkin asioita mutta mun mielestä Eva Wahlström sanoi aika hienosti Maria yökylässä – ohjelmassa, että kuitenkin kaikki semmoset asiat kasvattaa ja tekee meistä sellaisia ihmisiä mitä me ollaan nyt enkä mä niitä sen takia poiskaan vaihtaisi.

Kissa näyttää just siltä, että ihan hirveesti haluaa olla mukana kuvassa 😀

Mun viime viikko on oikeasti mennyt aikamoisen flunssan ja pienen kuumeenkin kourissa, näitä tuntuu olevan aikalailla nyt liikkeellä ja meidänkin perheessä kaikki on saanut vuorollaan sairastaa. Onkin mennyt jo pitemmän aikaa että oon ite säästynyt kaikilta taudeilta, mutta nyt oli sit minunkin vuoro. On ollut hieman haastavaa koittaa levätä ja ottaa rauhallisemmin, mutta sitähän se kroppa nyt just haluaa ja sitä se saamansa pitää, onneks tauti on jo menossa ohi. Kipeenä ollessa on tehnyt mieli oikein ekstraekstra paljon marjoja (erityisesti puolukoita). Oon niitä pistänyt oikeen reilun ”lapiollisen” smoothien ja aamupuuron joukkoon. Ja sit oon täysin hurahtanut näihin kaupan ulkomaan mansikoihin (ei ne nii hyviä oo ku kotimaiset) mutta kun ne jo niin muistuttaa tulevasta kesästä niin maistuu kivalta esimerkiksi kaurajogurtin kanssa, päälle vielä paahdettuja Nutisalin Saladmix betroot sekoitusta niin ompa hyvää!!! Nutisalin uutuuksissahan oli myös Yoghurt Redberries mix mikä on nimenomaan jogurttien ja rahkojen päälle kehitelty sekoitus, mutta itse oon tykännyt myös tuota saladmixiä (noiden ihanien paahdettujen punajuurien takia) käyttää vähän kaikkeen kuten nyt jogurtin kerakin 😀

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille tuli tosi paljon kivoja vinkkejä mihin kaikkeen näitä Nutisalin sekoituksia voikaan käyttää, tekis mieli palkita kaikki, mutta säännöt oli et laatikollinen!!!! lähtee yhdelle onnelliselle ja se on tällä kertaa Marika Järvelä! Sulle on laitettu asiasta sähköpostia, vastaileppas niin saadaan paketti matkaan jei!

 

Tallenna