Puhdas iho!

20170122_11345320170122_113502

*Kaupallinen yhteistyö Maybeauty

Näin tammikuussa moni aloittaa monella tapaa elämänsä tai elintapojensa ”puhdistamisen”, kiinnitetään enemmän huomiota ruokavalioon, liikkumiseen ja hyvään terveeseen oloon. Panostaminen ihon hoitoon ja puhdistukseen on omasta mielestäni paras kauneuskikka mitä voi tehdä. Puhdas ja kirkas iho saa sinut myös näyttämään terveeltä ja on kaunis ilmaan mitään meikkejäkin.

Mun oma iho on ollut aina suht ok hyvässä kunnossa. En murrosiässäkään kärsinyt aknesta ja finneistä, normaaleja ihon epäpuhtauksia lukuunottamatta, eikä myöskään raskaus tai sen jälkeinen aika muuttanut mitenkään merkittävästi ihoni kuntoa. Ihoa olen kyllä hoitanut sieltä teiniajoilta saakka ja yks tapa mitä oon aina noudattanut on ollut etten ikinä mene nukkumaan meikit päällä!

20170122_114041

Mun kasvojen iho on melkoinen sekaiho. Mulla on kasvoissa sekä todella kuivia alueita, että myöskin rasvoittuvia alueita, lisäksi mun ihossa on couperousaa, nenäpielessä erityisesti epäpuhtauksia. No ikä toki alkaa näkyä jo kasvojen ihossakin – olen nyt 36 vuotias, kohta 37 ja yks juttu mikä ainakin iän myötä on muuttunut on se että mun ihosta on tullut entistä herkempi. Olen käyttänyt suht hyviä (ja kalliita) kasvo- ja silmänympärysvoiteita sekä puhdistustuotteita ja meikkejä, mutta ns. hyvistäkin merkeistä iso osa aiheuttaa mulle jotain reaktioita; punoitusta, kirvelyä, ihottumaa muun muassa. Ja sanottakoon, että olen kokeillut paljon myös ns. luonnonkosmetiikkaa mutta sama juttu monien merkkien kanssa myös niissä. Olen onneksi löytänyt itselleni sopivat tuotteet ja iho voi hyvin. Ihon hoitamiseen kannattaa panostaa omalle ihotyypille soveltuvilla voiteilla ja näissä toki kannattaa pyytää apua ammattilaisilta. On tärkeää hoitaa omaa ihoa sille soveltuvilla tuotteilla. En ole kuitenkaan uskaltanut perus naamioita ”kovempia” kuorintoja tai tehohoitoja käyttää em. syistä.  Lähdin siis nämä lähtökohdat huomioiden hieman varovaisestikin testailemaan tätä uutta Maybeauty kasvonaamiota.

Kyseessä on syväpuhdistava kasvonaamio joka kirkastaa ja poistaa ihon epäpuhtauksia tehokkaasti. Savinaamio levitetään kasvoille siveltimen avulla ja sen annetaan vaikuttaa n. 30-45 minuuttia, tämän jälkeen kun naamio on kuivanut se kuoritaan iholta pois. Naamiot on yksittäispakattuja ja ne on helppo levittää kasvoille siveltimen avulla.

20170122_113513
Maybeauty kasvonaamiot tulevat yksittäispakattuina.
20170122_113550
Kasvonaamio imee talia iholta ja tekee ihohuokosista huomattavasti pienemmät vain yhden hoitokerran jälkeen.
20170122_114541
Kasvonaamio on helppo levittää kasvoille mukana tulevan siveltimen avulla.

Naamio tuntuu ihanan kylmältä ja virkistävältä kun sitä levittää kasvoille. Mulla ei tuntunut missään vaiheessa minkäänlaista kihelmöintiä tai kirvelyä iholla joten naamio soveltui hyvin mun herkälle iholle ja olen käyttänyt sitä jo useita kertoja.

20170122_115140
Kasvonaamio levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia.
20170122_124108
Kun naamio on kuivunut kuoritaan se pois ja kasvot puhdistetaan lämpimällä vedellä.

Kuivuttuaan naamio ”tarraa” ihoon aika tehokkaasti joten se kannattaa irroittaa hellävaraisesti. Tämän tarkoituksena on kuitenkin että mustapäät ja epäpuhtaudet tarttuvat itse naamioon ja täten ne saa tehokkaasti kuorittua irti ihosta. Tämän jälkeen iho on hyvä puhdistaa vielä lämpimällä vedellä.

20170122_131821

20170122_124407

Mun iho punoitti hieman heti tuon naamion poiston jälkeen mutta kuten kuvasta näkyy hyvin lähti kyllä naamion mukana epäpuhtaudet ja iho tuntui heti kirkkaammalta ja ennen kaikkea puhtaammalta. Puhtaaseen ihoon vaikuttavat myös paremmin voiteet koska ne pääsevät paremmin vaikuttamaan. Säännöllinen ihon puhdistus ja siihen väliin tälläinen syväpuhdistus kannattaa kyllä ottaa osaksi ihonhoitorutiineja.

Nyt mulla on ilo tarjota teille lukijoille myös alekoodi Maybeauty verkkokauppaan!
Koodilla tiinamask saat -30% alennuksen ostamistasi tuotteista!!!

20170122_132007

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Kauneushormoni

Kukapa ei haluaisi näyttää hyvinvoivalta ja nuorekkaalta ikäännyttyäänkin? Hormonit ovat jokapäiväisessä arjessamme mukana toiset näkyvämmin ja toiset toimivat niin sanotusti vain taustalla. Yksi tärkeä ihon kuntoon heijastava tekijä on kauneushormoni=kasvuhormoni, kyllä kuulit oikein. Kauneudenhoito mielletään usein ulkoisiin seikkoihin keskittymistä. Käytetään paljon rahaa kalliisiin voiteisiin, meikkeihin jopa ehkä radikaalisti kauneusleikkauksiin, ihon happokuorintoihin jne. Harvoin tulee kuitenkaan ajatelleeksi sitä, miten paljon voimmekaan tehdä kauneutemme eteen muilla keinoin.

Ajatella että voisimme vaikuttaa jotenkin itse sisäisesti siihen kuinka kauniilta näytämme?

wellness-banner
http://essentialwellnessmedicine.com/about-dr-schultz/
wellness-image
http://selfhelpfitness.com/your-wellness/
wellness_stock_photo
http://riveroakswellnesscenter.com/

Iho on yksi näkyvimmistä tekijöistä, joka ilmentää muun muassa ikääntymistä ja stressiä. Ihoon vaikuttavat monet hormonit eri tapaa, kuten sukupuolihormonit, kilpirauhashormonit, stressihormoni kortisoli ja kasvuhormoni.

Kun vanhenemme ihomme ei ole enää niin kimmoisa eikä jäntevä. Vanhemmiten iho myöskin ohenee ja haurastuu. Iän myötä kasvuhormonin määrä elimistössämme vähenee merkittävästi, 14% vuosikymmenessä ja 40 ikävuoden jälkeen merkittävästi! Mitä sitten voisi tehdä jotta kasvuhormoni jatkaisi eritystään?

Eniten kasvuhormonin tuotantoon vaikuttavat uni ja liikunta, liikuntamuodoista erityisesti paino- ja intervalliharjoittelu. Kasvuhormoni polttaa rasvaa ja rakentaa lihaksia nopeuttaen lihaskudoksen uusiutumista, samalla se vahvista myös luustoa, parantaa meidän immuunipuolustusta sekä parantaa muistia ja oppimista. Kasvuhormoni myös rakentaa ja korjaa ihoamme sekä monia muita elimiä.

011031EE1CDA3ACC0676752D708973DA7A-main-article-6322
http://www.corporatewellnessmagazine.com/others/beauty-sleep/

Unen merkitys on paitsi jaksamisen kannalta oleellista, sitä tulisi saada 7-8 tuntia yössä, joista tärkeimpiä tunteja ovat ensimmäiset kolme-neljä tuntia, tällöin kasvuhormonia erittyy eniten. Huono unenlaatu taas lisää merkittävästi stressihormoni kortisolin eritystä.

organic-beauty-talk-green-detox-smoothie-cleanse-450x291
http://www.organicbeautytalk.com/

Kasvuhormoniin vaikuttaa suotuisasti myös painonhallinta, ruoka-aikojen säännöllisyys, vähäinen alkoholin kulutus, sekä riittävä proteiinin saanti. Terve suolisto ja toimiva ruoansulatus heijastavuvat myös ihon kuntoon. Puhdas, värikäs monipuolinen ruokavalio tukee elimistösi hyvinvointia. Ravinteikkaasta ruokavaliosta elimistösi saa vitamiineja ja mineraaleja. Opettele kuuntelemaan elimistöäsi ja ennen kaikkea suolistoasi. Tässä yhteydessä ei kannata unohtaa myöskään vedenjuonnin merkitystä, joka vaikuttaa myös aineenvaihduntaamme ja ihon kuntoon.

www.thiswildheart.com/category/health-and-wellness/
www.thiswildheart.com/category/health-and-wellness/

(Lähde: Kaisa Jaakkola Hormonitasapaino, www.vivawoman.net, www.youbeauty.com)