Booooooooo karmaisevat ötökkäpallerot

Halloween aika on täällä taas! Meillä ei kyseistä juhlaa varsinaisesti juhlita tänä(kään) vuonna, silti inspiroiduin lapsen kanssa touhuamaan keittiössä nämä karmaisevat suklaa öttiäiset! Ja vaikka sinäkään et kyseisestä juhlasta välittäisi suosittelen silti kokeilemaan näitä hetkessä valmistuvia kaakaopalleroita. Tuli tehtyä näitä yhdessä lapsen kanssa ja kokonaistuloksesta koristeluineen vastasi 4,5-vuotias Jooa poikani. Karmivan herkulliset öttiäispallerot on siis helppo ja nopea valmistella yhdessä lapsen kanssa!

Meillä pojan leluista löytyy paljonkin näitä hämähäkkejä ja öttiäisiä, jotka tuntuvat poikaa kiinnostavan niin elävinä kuin kuolleina. 😁 Jos vielä siis haet tähän hetkeen karmaisevia koristeita ja kotoa löytyy lapsia (tai leluja ylipäätään) niin nyt siis lelulaatikoita tonkimaan, sillä sieltä voi löytyä mielenkiintoisia halloween henkeen sopivia koristeita irronneine nukenkäsineen ja hieman räjähtäneine leluineen. Booooooooo. Hauskaa halloweenia!

Karmivat suklaaötökät

Ainesosat;

  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 0,5 dl kookosöljyä sulatettuna
  • 0,5 tl vaniljajauhetta
  • 2,5 rkl raakakaakaojauhetta
  • 3rkl vaahterasiirappia  (kookossiirappia)
  • Koristele esim puolukoilla, kaakaonibseilla, kaakaomassalla.

Sekoita aineosat kulhossa ja muotoile niistä käsin sopivan kokoisia palleroita. Lisää silmiksi/sarviksi kaakaonibseistä, marjoista, hedelmistä, kuivatuista hedelmistä sopivat koristeet.

 

 

Katso myös vegaanit marenkihaamut ilman kananmunaa ja valkoista sokeria!

 

20151028_143835

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Terveellisiä suklaaherkkuja

Se on marraskuu ja olet varmaan huomannut kuinka kauppoihin on aikaa sitten ilmestyneet jo joulusuklaat?! Herkuttelua voi kuitenkin harrastaa terveellisemminkin ja siihen jos johonkin sopii erinomaisesti raakasuklaa. Raakasuklaa toimii aivojen mielihyväkeskuksessa ja antaa buustia päivään. Kokosin sulle useamman helpon ja nopean reseptin joissa olen käyttänyt raakasuklaata hieman eri tavoilla.

Jos haluat lukea sokerikoukusta ja kuinka päästä siitä eroon, lukaise tämä.

Kokeilemisen arvoisia reseptejä on ehdottomasti:

Hasselpähkinä-tahini-raakasuklaavanukas, vegaani

20161119_130914

Choco bowl

20160831_173126

Raakasuklaa-kahvismoothie

20160814_110208

Taivaallinen raakasuklaaherkku

Minttusuklaa bataattimousse

20150808_150717

Raakasuklaasmoothie

20150804_182238